Informatie over de afspraak

Wat leuk dat ik je binnenkort mag gaan ontmoeten.

Je bent vast nieuwsgierig hoe de sessie zal zijn en gaan voor jou. Het precieze verloop is uiteraard niet van te voren vast te leggen.

Wel zijn onderstaande punten handig om vooraf te weten:

* Op de gemaakte afspraak ben je van harte welkom op het afgesproken tijdstip. Er is geen wachtruimte. Ben je iets eerder, wacht dan even buiten.
* Je mag aankloppen op de deur die vanaf de oprit te zien is. Kamerlingh onnesdreef 4 in Maassluis.
* Betaling bij voorkeur contant (gepast) of overmaken via de gegevens op de factuur.
* Tijdens de sessie begeleid ik je een stap verder in jouw proces/ op je eigen route. Vertel mij daarom wat van belang kan zijn.
* Het is fijn als je de hulpvraag helder hebt vooraf.
* Je kunt je voorbereiden op de sessie door informatie van je voorouders (tot overgrootouders) in kaart te brengen. Namen, geboortedata, bijzonderheden. Denk aan: aantal kinderen in het gezin, omstandigheden, verhuizingen, miskramen, overlijdens etc.
* Een sessie duurt 90 tot 110 minuten.
* Na afloop van een sessie kun je vermoeid zijn, het is raadzaam om je agenda daarop aan te passen.
* De sessies werken vaak lang door en brengen een proces van ontwikkeling op gang. Hoe dat er precies uitziet is voor een ieder anders. Maar het proces beperkt zich uiteraard niet tot alleen de tijd in de sessie zelf. Het is raadzaam zorg en aandacht te nemen voor je eigen proces.
* Gemiddeld genomen zie ik cliënten voor zo’n drie sessies. Heb je de eerste afspraak gepland en wil je daar een traject van drie of meerdere sessies van maken? Dan is het raadzaam om de volgende sessies alvast in te boeken, met tussenpozen van ongeveer 6 weken.
* Ben je genoodzaakt een afspraak te annuleren? Doe dit dan uiterlijk 48 u vooraf.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan verneem ik dit uiteraard graag.

Tot snel, 

Warme groet, 

Jeanette 

Ingang praktijkruimte:

 

Indruk van de ruimte binnen: