Lifecoach

Lifecoach

* Verlang jij ernaar om:

– Het leven écht te leven en ten volle te ervaren?

– Je eigen Kern en Kracht (weer) volop te ervaren, daarmee in verbinding te zijn en vandaaruit je keuzes weten te maken?

– Rust en vertrouwen te ervaren in jezelf, zodat je ook meer rust en vertrouwen zult uitstralen in je relaties en binnen je gezin?

– Te creëren en manifesteren wat er ten diepste in jouw leeft?

– Helderheid en focus?

– Meer te ZIJN?

– Meer in contact te zijn met je gevoelens en intuïtie?

– Meer te kunnen en durven leven vanuit je hart?

* Heb jij vragen als:

– Hoe leef ik NU het leven van mijn dromen?

– Wat wil ík eigenlijk? Waar liggen mijn kwaliteiten?

– Welke focus creëer ik?

– Hoe maak ik de juiste keuzes? Voor mezelf, het gezin, mijn relatie?

– Ik sta op een kruispunt in mijn leven, maar heb geen idee hoe ik mijn richting kan bepalen…

– Of juist: ik weet precies wat ik wil, maar hóe doe ik dat nu echt?

* Ben jij iemand die:

– Graag leert en jezelf ontwikkelt door bewustwording?

– Openstaat voor een intuïtieve werkwijze met praktische aardse aanpak?

– Geniet van diepgang in denken, voelen, doen?

– Het denken, voelen en doen meer wil laten samenwerken en stroomlijnen, zodat er meer flow en gemak zal ontstaan in je leven?

– Eigenlijk helemaal niet gelooft in toeval?

– Dromen werkelijkheid wil maken?

– Het leven wil leven in vertrouwen, liefde en overvloed?

Waarschijnlijk heb je deze wensen al langer maar komt het er steeds niet van om écht stappen te maken voor jezelf.

Je hebt het ook niet slecht. Een leuke relatie, lieve kinderen, prima baan, je komt niets tekort… En toch…?

Het voelt niet ok dat je energie af en toe helemaal leeg geslurpt wordt, dat je daarom juist kribbig reageert naar je liefsten en stiekem droom je van een andere baan of onderneming maar tja… hoe doen we dat nu nog?

Je wilt er ook zijn voor je kinderen die je nu nog nodig hebben, hen begeleiden met schoolwerk, er zijn met de sporten en hobbies die zij doen. Naast dit alles zijn er vrienden, familie, sport en hobbies die je ook allemaal een beetje bij wil houden. Het is druk, je ervaart druk, je bent blij als het allemaal loopt zoals het moet lopen. En als dat het niet doet, voelt het rot, misschien zelfs wel alsof je gefaald hebt.

Heel veel mensen zijn in deze tijd aan het over-leven i.p.v. leven. We reageren op elkaar, op dat wat er verwacht wordt of dat wij denken dat er van ons verwacht wordt. We ervaren sociale druk of maken ons erg druk.

Tijd voor een andere aanpak! Want wat als we meer in contact kunnen zijn met dat wat we voelen? Wat er in ons leeft? Het belangrijkste wat wij zijn/ wie wij zijn? Onszelf! Het leven zelf! Wij zijn leven. Ieder mens. En je hebt de power om te creëren. Naar eigen inzicht, wensen, verlangens, creativiteit. Alleen we weten niet meer zo goed hóe.

Als lifecoach help ik je het alsmaar draaiende wiel even stop te zetten. Te luisteren naar de stilte, je kern, je centrum.

Het is mijn kracht te voelen waar lading ligt en wat er werkelijk onder verscholen ligt. Met een spiegel die ik je kan voorhouden, vind ook jij je eigen antwoorden. Antwoorden die je helpen dichter bij jezelf te zijn en te komen waar je wil zijn.

Een flow creëren die voor jou en dus ook voor de mensen waarmee jij in verbinding bent, wenselijk is. De diepere verbinding met jezelf brengt je dieper in verbinding met diegene die je liefhebt. Vervolgens zet je zelf vanuit je eigen kracht, intentie en potentie het wiel in beweging. En bepaal jíj de richting. Je zult merken dat je op deze manier met minder moeite veel meer kunt LEVEN.

Wanneer je in verbinding leeft met wie jij in de kern bent, is het gemakkelijk om in verbinding te zijn met de mensen om je heen. In jezelf investeren brengt ook je gezin veel waardevols. Doordat je diepgaand met elkaar verbonden bent zullen ook zij meeprofiteren van jouw groei en ontwikkelingen.

Sluit dit aan bij wat jij verlangt?

Neem dan contact op voor:

* Een Krachtig kerntraject waarin:

– We je verlangen en je belemmeringen/ angsten hierin helder krijgen.

– Je helder krijgt wat het leven op dit moment van je vraagt.

– Welke plek je inneemt in het leven en wat dit betekent voor jou leven.

– Je helder krijgt welke plek je in kunt nemen om je verlangen te leven.

– Je verbinding maakt met dat wat er diep van binnen in jou leeft, je pure ZIJN, kracht en potentieel.

– Ik je help om onbewuste lading of lasten helder te krijgen of te transformeren zodat we jouw pad weer helemaal vrij maken.

 

Enkele ervaringen van mensen die je voorgingen:

“Een bij Jeanette kan ik zeker aanraden omdat zij, met haar ervaring en kennis, de vinger op de zere plek kan leggen. Dit kan best confronterend zijn, maar ook heel bevrijdend. Ik voel me heel prettig bij Jeanette. Ze luistert aandachtig, vraagt door waar nodig en komt tot de kern. Ook neemt ze alle tijd en blijft heel toegankelijk. Je voelt echt haar passie en overtuiging en dat gaf mij een veilig en fijn gevoel.”

-Mireille-

“Ik had zo geen idee waar ik naar toe wilde. Ik voel gewoon heel veel en dat vind ik lastig. Ik weet ergens diep van binnen wel dat dat de bedoeling is, maar het was gewoon altijd makkelijk om maar door te gaan. Bij Jeanette ontdekte ik dat ik altijd een ander pad liep dan voor mij bestemd. Ik koos een opleiding en een beroepsgroep waarvan ik dacht dat het van mij verwacht werd. Wilde het alleen maar zo goed doen. Ondertussen loop ik daar al jaren op leeg. Ik kon niet meer en wist ook wel dat het anders moest. Nu is er zoveel helder geworden. Wat is mijn taak en wat niet. Ik droeg veel van anderen. Ik heb heel wat losgelaten in de sessies en vol mij vooral veel lichter en gesterkt om mijn eigen pad nu eindelijk te gaan bewandelen. Stap voor stap :-)”

– Inge – 

“Met Jeanette heb ik gekeken naar het feit dat ik wel heel veel wil, veel plannen heb, maar het maar niet van de grond wil komen. Het lukt mij slecht om mijn plannen waar te maken. Op allerlei vlakken kwam dit terug. Rustig, helder en transparant leidde Jeanette mij naar de kern van dit ‘probleem’. Mijn vader en de relatie tussen ons. Ik was van mening dat het geen zin had terug te kijken. Wat geweest is is geweest. Maar het werd heel duidelijk dat daar een enorm energielek was ontstaan. In allerlei opzichten was ik nog zo verstrikt in deze moeizame relatie en verstandhouding. Gelukkig werd ook duidelijk welke stappen ik voor mezelf kon nemen om wel op mijn eigen pad verder te kunnen gaan. Om mijn juiste en eigen plek in te nemen in het familiesysteem. Het voelt bevrijdend. Lichter.”

– Joris –