mastermindextra

Hi lieve, toffe onderneemster!

Je hebt de super gave mastermind en shootdag bij Landa mogen ervaren.

Hier een extra kadootje van mij.

Ik geef je namelijk een medicijnwiel reading KADO!

 –> (twv 85,- euro)<–

In deze – heldere én krachte reading – geef ik je helderheid over jouw zielsmissie – karmatische thema’s/ uitdagingen en oa inzicht over hoe jij je talent het beste kunt inzetten.

Dit doe ik vanuit je geboortedatum – deze numerologie pas ik toe op het medicijnwiel – dit heb ik geleerd van niemand minder dan Maarten Oversier.

Hoe werkt het?

Je vult het onderstaande veld in met je gegevens.

Let er ajb op dat je alle velden invult, anders kan ik helaas geen reading verzorgen.

Dit kan tot uiterlijk 30 oktober 2022

Je krijgt dan van mij een appje met een spraakbericht waarin ik de persoonlijke reading voor je opgenomen heb én een afbeelding met jouw unieke numerologie in het medicijnwiel – een blauwdruk die je als ondernemer er kort en krachtig aan herinnert hoe de beste versie van jezelf te ZIJN. Je kunt dus zo vaak als je wilt je reading terugluisteren en je laten bekrachtigen.

Ik kijk uit naar je bericht!

    PS = uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Je telefoonnummer gebruik ik slechts voor de reading met een afbeelding en een spraakbericht. Je emailadres gebruik ik om je een aanbieding te doen met een vervolgaanbod. Mocht je dit niet op prijs stellen kun je altijd je gegevens weer wissen van mijn lijst met slechts één druk op de knop.