Agenda

September

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers – 11 september

Ook dit jaar organiseren Op Hodenpijl en Jeanette Sjardijn een netwerkevent voor eigentijdse ondernemers.

Centraal op deze avond staan de drie pijlers van Op Hodenpijl: ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen. Velen van ons streven succes na. Maar wat is succes voor jóu? Laat je deze avond inspireren over hoe jij als uniek persoon en ondernemer nog meer succesvol jezelf kunt zijn. Durf je te onderscheiden met je unieke talenten, om zo ook duidelijker zichtbaar te zijn voor jou doelgroep. Een laagdrempelige avond waarin we elkaar inspireren en versterken in het ondernemerschap.

De gastlezing is dit keer van Eva Mangal. Eva Mangal noemt zich millennial medium en zet haar gave in om anderen te helpen het leven te leven waar ze voor geboren zijn. Ook schreef zij het boek: ‘de waarheid’ waarin zij schrijft over de weg die zij heeft afgelegd om uiteindelijk écht te durven kiezen om haar unieke talent wereldkundig te maken en om vanuit dit talent haar onderneming op te bouwen.

De avond start met een inloop om 19.30 uur in het restaurant van Op Hodenpijl. Om 20.00 uur gaat het plenaire gedeelte van start.
Prijs: € 19,-

Aanmelden