Agenda

Aankomend verlof

T/m september boek ik afspraken in. Vanaf oktober zal ik genieten van mijn zwangerschapsverlof om medio februari weer mijn werkzaamheden in de praktijk op te pakken. Wees op tijd met aanvragen van sessies om teleurstelling te voorkomen. Je kunt mij, ook tijdens mijn verlof altijd mailen om informatie of het inboeken van een afspraak. Het kan echter zo zijn dat een reactie van mijn kant iets langer op zich laat wachten dan gewoonlijk.

2020

April – mei – juni:

Leuk nieuws! Naast dat ik in 2020 voor de opleiding 1000dagen coach een module spiegelend en systemisch coachen zal verzorgen ga ik vanuit mijn eigen praktijk een training geven! Het is een vierdaagse training geworden voor coaches en therapeuten waarin ik je leer werken met spiegelend en systemisch coachen. Met oog en oor voor het energetisch en voorouderlijk besef, waarnemen vanuit dit perspectief. Ik neem je graag mee om je eigen werkwijze te verbreden en/ of te verdiepen.

Deze dagen zullen vooral goed te volgen zijn voor (kinder)coaches en/of andere professionals die met systemisch werk cliënten willen helpen patronen op een diepere laag te doorbreken.

Data zijn: 18-4, 9-5, 23-5, 13-6 – 2020.
De training wordt gegeven op de sfeervolle locatie op Hodenpijl te Schipluiden.
Heb je interesse om mee te doen? Laat mij het weten dan stuur ik je alle informatie toe.