Referenties

Klanten over onze samenwerking en wat het hen heeft gebracht:

‘Ik vond het eerlijk gezegd erg spannend om in een regressie sessie te gaan. Jeanette heeft mij gelukkig erg op mijn gemak kunnen stellen en liefdevol en kundig begeleid. We hebben oa gekeken naar het kindje dat ik ben verloren, al zo lang geleden maar tegelijkertijd nog zo van invloed. Eén van onze kinderen was daar zeer mee verbonden en altijd zo zoekende en boos op alles en iedereen. Daarnaast heb ik in een sessie contact gemaakt met mijn moeder en oma en viel er zoveel op zijn plek toen het hele verhaal naar boven kwam. Het geeft mij rust en vertrouwen en nu na een paar weken kan ik al verschil merken in de relatie tussen mij en mijn zoon. Dank je wel.

–  Lenneke – 

‘Natuurlijk weet je dat wat je in het verleden hebt ervaren doorwerkt in het nu. Maar toch niet echt helemaal bewust wat het nu betekent voor de relaties die ik zelf heb met mijn vrouw en kinderen bijvoorbeeld. Zij zijn grote spiegels voor mij. Bij Jeanette heb ik aangekeken wat het is dat ik bij ‘gedoe’ in ons gezin zo getriggerd wordt. Ik sluit mij emotioneel af. Wat ik eigenlijk echt nooit wilde, maar wel gebeurd. In de drie sessies die ik bij Jeanette heb gedaan heb ik oa naar de relatie met mijn vader gekeken. De pijn van het niet gezien worden en alles wat ik daarbij heb aangenomen als waarheid over het man zijn. Ook zijn we in één van de sessies terug gegaan naar het verhaal van mijn opa. Er was wat mysterie rondom wat er nu echt gebeurt is in de oorlog. Een stoer verhaal is mij altijd verteld, maar blijkt zoveel meer te zijn gebeurt. Wonderlijk hoe ik daar helemaal in kon zijn, in dat wat opa echt heeft beleefd. Heftig maar heel nodig voor mij en opnieuw mijn plek in kunnen nemen in het familiesysteem. Er viel toen zoveel op zijn plek. Ik ben nu veel rustiger, ook wel emotioneler in de zin van mij écht kunnen laten raken. Maar ik ga nu juist in verbinding. Een groot verschil. Mijn vrouw en kinderen merken het ook. Daar ben ik erg dankbaar voor.

– Evert – 

‘Tijdens de inspiratiesessie bij Jeanette is er veel gebeurd.
Zo begeleidde ze me naar een diepere laag waardoor ik
gevoelens van mijn voorouders kon voelen. Hierdoor
werd voor mij heel helder waaraan ik zelf nog mag gaan werken.
Door het vertrouwen wat ik bij Jeanette had kon ik me
openstellen en dus was er ruimte om dit alles te laten ontstaan.
Het was een bijzondere en verhelderende ervaring waar ik echt al iets
mee kan. Wat mij betreft komt er een vervolg zodat we hier
verder mee kunnen.’

-Suzanne- 

‘Ik voelde een belemmering bij het opzetten van mijn praktijk. Door ondersteuning van Jeanette door middel van gesprekken en oefeningen met opstellingen heb ik inzicht gekregen in wat mij belemmerde en kon ik weer stappen vooruit zetten! Jeanette heeft een fijne warme manier van werken met veel wijsheid wat grote inzichten heeft gegeven!’

-Angelique- 

‘Dank je wel voor deze inspirerende dag (verdiepende dag: ondernemend ZIJN) welke me inzichten en helderheid heeft gegeven over een paar thema’s waardoor ik ‘klem’ liep op een aantal vlakken. Mooi hoe je afstemt op wat er gebeurt en daarop inspeelt met een oefening/opstelling. Fijn hoe je daar ruimte aan geeft. En dan nog een heerlijke lunch tussendoor. Al met al mooi cadeau voor iedere ondernemer die inzichten wil.’

-Marjo – 

www.innerharmony.nl

“Mijn sessie bij Jeanette was een echte eye-opener. Een eerste kennismaking. waar ik dacht dat ik twee vragen had, bleken deze volledig samen te vallen. In het gesprek verkende we de dingen waar ik tegenaan liep. Er was een zakelijke en een persoonlijke vraag. Na het gesprek stelde Jeanette voor om een opstelling te doen, iets waar ik wel ervaring mee had, maar nog niet op die manier. De vragen van Jeanette en haar begeleiding maakte dat er van alles op zijn plek viel. Daar waar ik in mijn leven altijd ben opgevoed met het gevoel hard te moeten werken en investeren, maakte dat ik niet meer vanuit liefde kon ontvangen. Niet meer de zachte kant kon laten ontstaan. Dit bleek zowel privé als voor mijn bedrijf het antwoord op mijn ervaren strubbelingen. Ik mag achterover gaan leunen, laten komen wat komt en laten ontstaan. Het heeft mij enorm veel inzicht en rust gegeven en ik kan zeggen dat op zowel zakelijk gebied als thuis met mijn grote liefde en de kinderen alles weer veel moeitelozer gaat en ik nog meer kan genieten, vanuit rust!”

– Marjan –

 www.sensipedagogie.nl

“Onlangs volgde ik bij Jeanette de workshop “Ondernemend Zijn”. Zij is een warme, hartelijke persoonlijkheid die je met veel gevoel, kennis en kunde op professionele wijze een stap verder helpt. Wat een inspirerende dag was het! Doelgericht, met veel ruimte voor eigen inbreng en die van de andere deelnemers, heeft zij mij op zachte, doortastende wijze meerdere inzichten en handvatten gegeven waar ik op dat moment (onbewust) behoefte aan had. Door middel van voelen en ervaren, systemisch werk en doelgericht doorvragen ging ik zeer geïnspireerd naar huis. Deze workshop kwam op het juiste moment op mijn pad en ik had ‘m niet willen missen. Een echte aanrader voor ondernemers (in spe) maar zeker ook interessant voor mensen die hun professionele ontwikkeling eens op onconventionele deskundige wijze onder de loep willen nemen. Je zult verrast zijn en enorm zin hebben om vervolgens een stap vooruit te doen!”

– Yvonne –

Coach, trainer en opsteller bij Ynsight.nl 

“Verhelderend om mijn plannen en mijn bedrijf eens op te stellen. Ik kon van te voren niet bedenken wat het allemaal naar boven zou brengen. Hoe ik in het leven sta, mijn positie inneem en hoezeer ik soms van binnen vecht tegen dat wat ik niet (meer) wil. Ik was mij er niet van bewust hoe mijn gedrag niet strookt met dat wat ik werkelijk wil. Het is mij in de sessies met Jeanette heel helder geworden waar het ‘m precies in zit. Ook heb ik helder welke stappen ik te ondernemen heb om er wél een succes van te maken en vooral weer veel meer plezier te krijgen in mijn werk.”

– Pieter – 

“Ik wilde graag meer helderheid over mijn doelgroep. Wat past nu écht bij mij en hoe mag ik mijzelf neerzetten met mijn bedrijf. Is het wel goed om zo specifiek mijn doelgroep te bepalen. Ik was er zo over aan het denken, maar kwam er niet echt uit. Ik was echt toe een aan stap, dat wist ik wel. Samen met Jeanette heb ik gekeken naar wat er voelbaar was. Wat leeft er in mij. En ook: wat kan ik eigenlijk zonder moeite neerzetten. Dat wat stroomt, waar ik anderen écht mee kan helpen en waar ik ook nog eens bergen energie van krijg. En dus ook waar mijn inkomsten liggen. We deden daar o.a. een opstelling over en ik kon het echt zo duidelijk voelen. Heel krachtig. Geen twijfel meer. Daarnaast heeft Jeanette mij geholpen om hier concrete stappen in te zetten. Ik ben zo blij! Ik kan echt voor mijn bedrijf staan en doordat ik mijn doelgroep zo helder heb geeft het zoveel rust, helderheid en focus. “

– Moniek –

Ja, ik maak ook graag een afspraak!