Referenties

Klanten over onze samenwerking en wat het hen heeft gebracht:

‘Ik vond het eerlijk gezegd erg spannend om in een regressie sessie te gaan. Jeanette heeft mij gelukkig erg op mijn gemak kunnen stellen en liefdevol en kundig begeleid. We hebben oa gekeken naar het kindje dat ik ben verloren, al zo lang geleden maar tegelijkertijd nog zo van invloed. Eén van onze kinderen was daar zeer mee verbonden en altijd zo zoekende en boos op alles en iedereen. Daarnaast heb ik in een sessie contact gemaakt met mijn moeder en oma en viel er zoveel op zijn plek toen het hele verhaal naar boven kwam. Het geeft mij rust en vertrouwen en nu na een paar weken kan ik al verschil merken in de relatie tussen mij en mijn zoon. Dank je wel.

–  Lenneke – 

‘Ik kreeg echt last van mijn confrontatie vermijdend gedrag. Ik houd niet van ruzie, maar zelfs mijn eigen grenzen aangeven werd meer en meer lastig. Het bracht mij in allerlei situaties die ik als benauwend ervaarde. Ik kreeg last van donkere gevoelens en ervaarde maar weinig levenslust en plezier. Bij Jeanette heb ik gekeken naar mijn voorouderlijke lijnen. Wonderlijk hoe het werkt, maar ik heb contact kunnen maken met mijn oma. Mijn lievelingsoma met wie ik mij altijd zo verbonden voelde. Zij heeft ervaringen opgedaan die niet zo fraai zijn geweest. Heel begrijpelijk dat ze dit niet heeft willen delen tijdens haar leven maar wat een last en zwaarte voor haar. Ze heeft het altijd goed willen doen voor een ander en de angst voor confrontatie had ik heel erg van haar via de vrouwenlijn overgenomen. Via regressie, het herbeleven van één van de gebeurtenissen die diepe impact op oma hebben gemaakt heb ik zelf vervolgens heel veel ruimte ervaren. In mijn lichaam, in mijn denken en in mijn doen. Ik voel nu beter mijn grenzen aan en heb minder angst om die aan te geven. Ik weet zeker dat dit niet alleen voor mij, maar ook alsnog bevrijdend werkt voor mijn oma. Diepe dank daarvoor’

– Eliza – 

‘Natuurlijk weet je dat wat je in het verleden hebt ervaren doorwerkt in het nu. Maar toch niet echt helemaal bewust wat het nu betekent voor de relaties die ik zelf heb met mijn vrouw en kinderen bijvoorbeeld. Zij zijn grote spiegels voor mij. Bij Jeanette heb ik aangekeken wat het is dat ik bij ‘gedoe’ in ons gezin zo getriggerd wordt. Ik sluit mij emotioneel af. Wat ik eigenlijk echt nooit wilde, maar wel gebeurd. In de drie sessies die ik bij Jeanette heb gedaan heb ik oa naar de relatie met mijn vader gekeken. De pijn van het niet gezien worden en alles wat ik daarbij heb aangenomen als waarheid over het man zijn. Ook zijn we in één van de sessies terug gegaan naar het verhaal van mijn opa. Er was wat mysterie rondom wat er nu echt gebeurt is in de oorlog. Een stoer verhaal is mij altijd verteld, maar blijkt zoveel meer te zijn gebeurt. Wonderlijk hoe ik daar helemaal in kon zijn, in dat wat opa echt heeft beleefd. Heftig maar heel nodig voor mij en opnieuw mijn plek in kunnen nemen in het familiesysteem. Er viel toen zoveel op zijn plek. Ik ben nu veel rustiger, ook wel emotioneler in de zin van mij écht kunnen laten raken. Maar ik ga nu juist in verbinding. Een groot verschil. Mijn vrouw en kinderen merken het ook. Daar ben ik erg dankbaar voor.

– Evert – 

‘Tijdens de inspiratiesessie bij Jeanette is er veel gebeurd.
Zo begeleidde ze me naar een diepere laag waardoor ik
gevoelens van mijn voorouders kon voelen. Hierdoor
werd voor mij heel helder waaraan ik zelf nog mag gaan werken.
Door het vertrouwen wat ik bij Jeanette had kon ik me
openstellen en dus was er ruimte om dit alles te laten ontstaan.
Het was een bijzondere en verhelderende ervaring waar ik echt al iets
mee kan. Wat mij betreft komt er een vervolg zodat we hier
verder mee kunnen.’

-Suzanne- 

‘Ik voelde een belemmering bij het opzetten van mijn praktijk. Door ondersteuning van Jeanette door middel van gesprekken en oefeningen met opstellingen heb ik inzicht gekregen in wat mij belemmerde en kon ik weer stappen vooruit zetten! Jeanette heeft een fijne warme manier van werken met veel wijsheid wat grote inzichten heeft gegeven!’

-Angelique- 

“Verhelderend om mijn plannen en mijn bedrijf eens op te stellen. Ik kon van te voren niet bedenken wat het allemaal naar boven zou brengen. Hoe ik in het leven sta, mijn positie inneem en hoezeer ik soms van binnen vecht tegen dat wat ik niet (meer) wil. Ik was mij er niet van bewust hoe mijn gedrag niet strookt met dat wat ik werkelijk wil. Het is mij in de sessies met Jeanette heel helder geworden waar het ‘m precies in zit. Ook heb ik helder welke stappen ik te ondernemen heb om er wél een succes van te maken en vooral weer veel meer plezier te krijgen in mijn werk.”

– Pieter – 

Ja, ik maak ook graag een afspraak!