Jeanette als Spreekster

Check in – Check out’

Stap in…  je eigen leven!

 

Met de lezing Check in – Check out laat spreekster Jeanette haar publiek het belang van echt helemaal kunnen en durven ZIJN ervaren. We hebben allemaal dromen, ideeën, verlangens…maar slechts enkelen van ons DURVEN daar daadwerkelijk invulling aan te geven. We zijn voorzichtig en het lijkt erop dat we bijna niet durven te leven. Velen van ons zijn aan het OVER-leven en zij zijn het zich niet altijd bewust…

In de lezing ontdekt het publiek: Hoe meer LEVEN i.p.v. OVER-LEVEN?

Jeanette ziet het als haar missie om mensen te laten ervaren dat ALLES er mag ZIJN. Ook je angsten, onzekerheden en belemmerende overtuigingen. JUIST wanneer je je dromen waar wilt maken doet zij je de uitnodiging je ANGSTEN bewust te ervaren, te onderzoeken. Wat belemmert ons werkelijk? En zijn deze angsten van onszelf of leven we naar een verwachting en overtuigingen van anderen?

Naast het delen van haar aangrijpend en persoonlijk verhaal, inspireert Jeanette haar publiek hoe IN te checken in het LEVEN. Aan de hand van een praktisch stappenplan creëert zij bewustwording en leert zij mensen hoe echt AANwezig te ZIJN. Hoe te LEVEN i.p.v. overleven.

Daarvoor hebben we vooral ook elkaar nodig. Om te delen, te stimuleren en te inspireren. Tijdens de lezing is er dan ook veel interactie met het publiek.

 

“ Bijzonder hoe Jeanette haar persoonlijke verhaal en ervaringen deelt.
Door haar persoonlijke benadering rondom het thema uit- en inchecken,
heerst er direct een open sfeer. En dat maakt je haar tools en inzichten
beter ontvangt. De lezing heeft mij een aantal inzichten gegeven die me
verder helpen in mijn eigen proces om angst niet meer leidend te laten
zijn; ik wil zo graag weer dichtbij mezelf leven! ”

– Willemien-

 

“Succesvol Jezelf Zijn. Jeanette kan je daar veel over vertellen. Haar lezing in Op Hodenpijl was inspirerend en er gebeurde veel in het publiek. Mooie verhalen en kwetsbare vragen kwamen uit het publiek. Jeanette geeft je de gelegenheid om je open te stellen door haar aanwezige en begripvolle houding. Een aanrader.”

– Sandra – 

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!