Doorbraak traject

Je doet je best, meer dan… en toch vraag jij je af of het leven niet anders zou kunnen. Moeitelozer? Meer energie overhouden? Zou dat kunnen…?

Meer kunnen DOEN waar jij voldoening bij ervaart?

Je weet dat je op een kruispunt staat in je leven. Maar wat is nu de juiste richting? Welke stap brengt je echt verder?

Stap je iedere keer in dezelfde valkuil…?

Vraag jij je af wat maakt dat het je niet goed lukt grenzen te stellen…?

Wat is daarmee allemaal verbonden…?

Hoe doorbreek je dit echt?

Zou jij echt IN het leven willen stappen? Ten volle ervaren ipv afvinklijstjes wegstrepen?

Meer uit jezelf halen waar je echt hiervoor op aarde bent?

Een leukere energiekere jij – je relatie hierdoor in een lift en je gezin in balans?

Ga voor een doorbraak traject!

Wat als ik je vertel, maar ook laat ervaren dat álles met elkaar in verbinding staat… De uitdaging die jij ervaart staat niet los van de behoefte, de pijn of de overtuigingen die je kent. Sterker nog: de ervaringen die jij door het leven aan je gepresenteerd krijgt zijn een creatie vanuit verbinding. Zo binnen, zo buiten.

Dus vanuit die ervaringen, duiken we naar binnen!

Samen bekijken we de kern van je vraag en doen we wat nodig is om weer op je eigen plek te komen. Je rechtmatige plek. De plek die je voedt en in overvloedige levensenergie voorziet.

Als kind had jij een verlangen, het leven ten volle ervaren en ont-dekken wat er voor jou in zit. Toch komt het voor dat je als kind daar niet alle ruimte voor had of het gevoel ervaarde dat daar ruimte voor was. Niet omdat je ouders dit niet wilde, misschien hebben ze daar juist uitermate hard voor gewerkt. Maar juist ook vanuit patronen, blokkades of tekorten die zij zelf hebben ervaren.

Veel van onze gedragingen zijn verbonden aan dat wat we binnen het systeem – in de eerste plaats je familiesysteem- hebben aangenomen. We hebben het aangenomen als waarheid, verinnerlijkt.

Daar kunnen overtuigingen aan verbonden zijn zoals: ‘als moeder ben je ondergeschikt aan je kinderen, het leven is zwaar, je moet hard werken’ of: ‘wie voor een dubbeltje geboren wordt, zal nooit een kwartje worden…’

Dit soort overtuigingen zijn ergens ontstaan in jouw systeem en je bent van nature gaan aanpassen en dragen. De boel in balans houden. 

Toch komt er een moment dat je ontdekt dat je niet verder komt. Je zou het juist heel anders willen doen. Maar waarom lukt het je niet? Of kost het je veel moeite?

Zou het ook anders kunnen?

Ont-dek vanuit jouw voedende plek welke talenten jij in te zetten hebt in dit leven en op welke unieke wijze. Jij bezit namelijk je eigen medicijn – een medicijn dat bijdraagt aan een prachtige wereld.

— >> Het is de bedoeling dat jij ten volle LEEFT <<–

In een doorbraak traject werken we door de lagen heen die dit lijken te belemmeren. Niet alleen maar trucjes en happy mindset, maar: je beperkende programma’s in kaart brengen, de oorsprong daarvan ontdekken, de voorouderlijke pijn aankijken, doorvoelen zijn de stappen in dit traject om weer meer ruimte te gaan ervaren. Terug naar wie jij BENT.

Daar help ik je graag bij.

Er is geen trucje of methode. Dit gaat om het hele plaatje. Juist ook de schaduwkanten aan durven kijken. Weet wel dat de resultaten zeer bevrijdend zijn – échte heling van het ZELF.

Reacties van cliënten die je voor gingen zijn bijvoorbeeld;

  • Ik voel mij wel 10 kilo lichter, wat een last heb ik losgelaten.
  • Ik ervaar geen opgejaagd gevoel meer, alsof ik constant achterom moet kijken en ook wel verder. Ik kan veel meer in het moment zijn. Wat bevrijdend is dit.
  • Eindelijk durf ik te ondernemen, vooral het plezier daarin te ervaren. Doen wat mij ingegeven wordt en het werkt!
  • Het muurtje in mij is echt bijna verdwenen… heel af en toe wil ik mij nog wel eens verstoppen achter een steentje, maar mijn hart is zo open dat het al snel weer verbinding zoekt. Dit merk ik vooral in de relatie tot mijn kinderen. Echt genieten.

Ben jij klaar voor deze doorbraak?

He(e)lemaal ZIJN?

Stuur mij vandaag nog een bericht!

Omdat je geen leven hebt, maar leven BENT