Informatie over de afspraak

Wat leuk dat ik je binnenkort mag gaan ontmoeten. 

De onderstaande punten zijn handig om vooraf te weten over deze afspraak:

* Op de gemaakte afspraak ben je van harte welkom op het afgesproken tijdstip. Er is geen wachtruimte. Ben je iets eerder, wacht dan even buiten.
* Je mag aankloppen op de deur die vanaf de oprit te zien is. Kamerlingh onnesdreef 4 in Maassluis.
* Betaling kan na afloop van de sessie worden voldaan, contant of via een betaalverzoek. Uiteraard kan ik een factuur voor je opmaken. 
* Tijdens de sessie begeleid ik je een stap verder in jouw proces/ op je eigen route. Vertel mij daarom wat daarbij van belang kan zijn. 
* Het is fijn als je de hulpvraag helder hebt vooraf.

* Je kunt je voorbereiden op de sessie door informatie van jezelf en je familielijn in kaart te brengen. Denk aan: Hoe is de start van je leven geweest? Hoe is de zwangerschap verlopen, jouw geboorte? En in wat voor gezin ben jij opgegroeid? 

Verder informatie over je voorouders (tot overgrootouders) Namen, geboortedata, bijzonderheden. Denk aan: aantal kinderen in het gezin, omstandigheden, verhuizingen, miskramen, overlijdens etc. Je kunt hierbij oa de 10 tips gebruiken die beschreven zijn in de download ‘meer in verbinding met je voorouders’

* Een sessie heeft een duur van ongeveer 120 minuten. 
* Na afloop van een sessie kun je vermoeid zijn, het is raadzaam om je agenda daarop aan te passen.
* De sessies werken vaak lang door en brengen een proces van ontwikkeling op gang. Hoe dat er precies uitziet is voor een ieder anders. Maar het proces beperkt zich uiteraard niet tot alleen de tijd in de sessie zelf. Het is raadzaam zorg en aandacht te nemen voor je eigen proces.
* Gemiddeld genomen zie ik cliënten voor zo’n drie sessies. Heb je de eerste afspraak gepland en wil je daar een traject van drie of meerdere sessies van maken? Dan is het raadzaam om de volgende sessies alvast in te boeken, met tussenpozen van ongeveer 6 tot 8 weken.
* Ben je genoodzaakt een afspraak te annuleren? Doe dit dan uiterlijk 48 u vooraf.

* Algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op mijn diensten kun je vinden onder deze link. Wanneer je één of meerdere sessies afneemt, ga je akkoord met de beschreven voorwaarden. 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan verneem ik dit uiteraard graag.

Tot snel, 

Warme groet, 

Jeanette 

Ingang praktijkruimte:

 

Indruk van de ruimte binnen: