Healing en Reading

Mijn werk is jouw eigen systeem aanzetten tot heling. Heling om (weer) gebruik te maken van je volle potentieel. Jouw unieke ZIJN benutten en inzetten. Je hebt allemaal je eigen code daarvoor meegekregen. Toch zit het soms verpakt in een uitdaging, ont-wikkeling, geschiedenis aan ervaringen die maken dat je niet altijd meteen het kado herkent.

Een systemische sessie of regressiesessie waarin we mede kijken naar jouw voorouderlijke verbondenheid is gericht op heling.

Is het voor jou (op dit moment) geen optie om naar de praktijk te komen voor een 1 op 1 sessie is een healing en reading op afstand een goede optie. Energie laat zich niet beperken door afstand en door afstemming kan ik met je meekijken/voelen jouw systeem in beweging brengen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een energiehealing te ervaren in de praktijk.

neem contact op wanneer je een 1 op 1 afstemming kunt gebruiken. 

Regelmatig kun je meedoen met een groepshealing (en Reading) op afstand.

Dan kun je op een laagdrempelige manier healing op afstand ervaren en ook een persoonlijke boodschap van mij ontvangen waarmee je inzichten krijgt en focus voor wat voor jou belangrijk is op dit moment.

Je kunt van alles bij een healing ervaren: vaak krijg ik terug dat mensen een bepaalde warmte voelen, kleuren zien of bepaalde inzichten ontvangen, anderen ervaren puur een diepe ontspanning. Als het bij jou iets anders is, dat is ook helemaal ok. Soms reageert je lichaam met juist ongemakken omdat er iets ‘uitgewerkt’ wordt. Vertrouw er maar op dat de universele energie – en jouw eigen energie het werk doen. De healing duurt ongeveer 30 minuten. Wel kan een healing langer doorwerken. Je geeft het lichaam als het ware een duwtje om zelf in balans te komen.