Je hebt (n)iets te willen

‘Je hebt niets te willen…’

‘We willen allemaal wel eens wat..’

 

Herkenbare zinnen voor jou?

Misschien heb jij ze in je jeugd te horen gekregen en merk je dat ze op bepaalde momenten nog door jou gedachten schieten. Zinnen waar jouw ouders of verdere voorouders wellicht houvast aan vonden of zelfs een bepaalde mate van troost.

Wat heb jij te willen?

Want hoe zit dat nu met jouw wil? Heeft dat recht van spreken? Sta je daarmee in verbinding? En dan heb ik het niet over ‘zin’ hebben in die zak chips en die lekker puh helemaal leegeten, maar hoe sta jij in verbinding met jouw verlangen? Het vuurtje dat je drijft in dit leven? Of is het door uitspraken zoals hierboven slechts een waakvlammetje geworden?

Van binnen WEET jij wat je WIL.

Maar BEN je ermee in verbinding? Of ben je iets anders gaan DOEN? Omdat je nu eenmaal bent gaan geloven dat jouw wil er niet (meer) toe doet?

Jouw verlangen gaat ook over jouw talent. Dat wie jij bent en op welke manier jij je ding kunt doen hier op aarde. Dat is geen grote missie of wat dan ook, je mag van jongs af aan ontdekken, spelen, plezier maken en ervaren. Jij in ont-wikkeling om jezelf te kunnen zijn. Hoe mooi is het wanneer je dit doet vanuit jouw innerlijke wil? Jouw vuur?

Dat maakt juist diversiteit, doordat jouw wil geleefd wordt kan een ander ook ruimte nemen om dit te doen. Wanneer er meer mensen zich vrij voelen om hun talent handen en voeten te geven, hoe mooi en kleurrijk zou dit de wereld maken?

WIL jij… VOEL jij dat je WILT maar merk je ook dat je het nog lastig vindt om vandaaruit te leven? Echt handen en voeten te geven aan jouw wil? Of komen er dan meteen van die zinnen in je op zoals aan het begin van deze tekst?

Maak vandaag een stap voor jou, omdat je weet dat je wil ertoe doet en heel veel kracht, plezier, liefde en levensenergie aan kan wakkeren!

Jij hebt IETS te willen