Medicijnwiel

Medicijnwiel – wiel van het leven – Creatiewiel

Ken jij de vier windrichtingen?

En wat vertellen ze jou?

Op social media deelde ik laatst deze kaarten vanuit het deck: ‘de helende kracht van het sjamanisme’ van uitgeverij Delta. Deze heb ik aangeschaft bij de super fijne winkel de Verrijking.

Vanuit invoelen op deze mooie kaarten sprak ik spontaan mijn indrukken over de windrichtingen in, met een tip die jou wellicht kan helpen je dagelijkse creatiekracht bewust(er) in te zetten of te volgen.

Deze geluidsopnames deel ik op deze pagina.

Ik ben benieuwd of en hoe deze je mogen inspireren! laat je het mij weten? 

Het noorden: 

Klik om de geluidsopname over het noorden te beluisteren

Het Oosten:  

Klik om de geluidsopname over het Oosten te beluisteren

Het Zuiden: 

Klik om de geluidsopname over het Zuiden te beluisteren

Het Westen: 

Meer ontdekken over je eigen mediciZIJN? Doe dan mee aan de workshop  waarin je nog veel meer ontdekt over het wiel van creatie – het medicijnwiel en jouw eigen unieke medicijnwiel op basis van je geboortenummerologie.

Volg de workshop over het medicijnwiel en leer je eigen wiel kennen en draaiende houden
In deze workshop krijg je basisprincipes van het medicijnwiel aangereikt. Vanuit het uitgangspunt dat je in verbinding mag zijn met al je talenten en gaven en dat het de bedoeling is dat jij als mens je eigen creaties schept. We nemen tijd voor het ‘uitrekenen’ van jouw eigen medicijnwiel a.d.h.v. je geboortedata. Het brengt je meer in verbinding met jouw unieke talent en gift voor deze wereld en bewustzijn over je zielsmissie. En ook: wat leeft er in mij op dit moment? Wat mag ik in beweging brengen en hoe?
We doen een korte meditatie en nemen ruimte om te ZIJN. Alle windrichtingen van het wiel zijn vertegenwoordigd in deze ochtend waarmee ik je hoop te inspireren dit mee te nemen in je dagelijks leven.
Bekijk de agenda wanneer de eerstvolgende workshop gepland staat
Of stuur mij een bericht
Interesse in een medicijnwiel reading? – inzicht in jouw eigen mediZIJN – klik dan hier