Netwerk event XL – Wat was het gaaf!

Na alle voorbereidingen en ook veel voorpret was het gisteravond dan zover.
Het netwerkevent bij Op Hodenpijl met gastspreekster Eva Mangal.

Er werd ontmoet, gedeeld, geraakt, verdiept, gevraagd, geluisterd… dit met ruim 40 deelnemers.

Verschillende oefeningen, een leuke gastspreekster, een Q en A met spirits!
En dat alles in een heerlijk ontspannen en zeer motiverende sfeer met elkaar.
Ik heb zoveel mooie, leuke, lieve en ook ontroerende reacties mogen ontvangen.
We hebben deze avond echt met elkaar tot een succes gemaakt. En dat is precies de reden waarom ik deze avond heb (mede) georganiseerd. Zelfstandig ondernemerschap doe je zelf, maar zeker niet alleen.

De ont-moeting centraal

Wanneer je elkaar ont-moet, wanneer je vanuit je ZELF kunt verbinden en open staat voor uitwisseling kun je verdiepen, leren en/of groeien. Netwerken is in mijn optiek niet in de eerste plaats om klanten te ‘scoren’. Alleen maar jezelf op de voorgrond zetten, maar vooral ook om je te laten inspireren. De ander te ontmoeten. Ontmoetingen die raken, mensen waar je een klik mee hebt, die momenten worden gevoeld en onthouden. Dat maakt indruk en brengt jou en de ander écht verder.

Misschien was je er zelf bij, laat mij gerust je reactie op de avond nog eens weten.
Mega dank dat jij onderdeel van deze geslaagde avond was!
En wanneer je er niet bij aanwezig was, kun je op deze wijze nog een klein beetje sfeer proeven. Wellicht kun je er de volgende keer bij zijn!

Hoe kun jij écht succesvol ZIJN? Heb je voldoende oog voor je kernkwaliteiten? Hoe zet je deze in binnen je onderneming?

En: Gastspreekster Eva Mangal – millenial medium – in actie: Zelf een inspirerend voorbeeld van een bedrijf bouwen rondom je unieke, authentieke talent!

Dank je wel!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van activiteiten bij Op Hodenpijl, de mooie dingen die Eva doet of hoe ik op mijn eigen-wijze ervaar om succesvol mijzelf te ZIJN en blijven?

Volg ons o.a. op facebook of instagram. Ook kunnen we natuurlijk linken op Linked In!

Op Hodenpijl
Eva Mangal
Jeanette Sjardijn