Sessies bij op Hodenpijl

Welkom, vertel mij je verhaal.

Mijn naam is Jeanette Sjardijn en ik help je leiding te nemen over jouw leven. En alles wat daarbij hoort. Of het nu gaat om je persoonlijk geluk of je bedrijf naar een hoger level brengen. Ik luister naar je verhaal, maar ook naar de stiltes ertussen, jouw communicatie in energie en wat jij met je meedraagt.

Waar je wilt ZIJN heeft alles te maken met de plek die jij NU inneemt. Bewust of onbewust en verbonden met ervaringen, de prettige en minder prettige, ook die indrukken die zijn ontstaan in jouw energetisch blauwdruk vanuit de verbinding met je voorouders en hun ervaringen, ervaringen die je opdeed in andere levens.

Ik geloof dat de wereld (nog!) veel leuker is wanneer ieder zijn werkelijke ZIJN kan leven. Vrij van lading en belemmering. Oa met de inzet van systemisch coachen, energiewerk en regressie therapie, help ik je ontdekken hoe jij op je eigen plek kunt ZIJN – en in verbinding kunt zijn met de vrije stroom van leven. Het ontvangen en doorgeven van krachtige levensenergie vanaf die plek.

Voorouderlijk veld

Het voorouderlijk veld is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Tijdens de intake zal ik dan ook veel vragen stellen over het ‘nest’ waar jij uitkomt.

Ieder mens is verbonden met zijn/haar voorouders. Ook met voorouders die je als niet zo prettig hebt ervaren, waar je nare verhalen over hebt gehoord of waar niet meer over is gesproken na een plotseling overlijden bijvoorbeeld…

Welke effect heeft dit op jou, verbonden in bloedlijnen – levensenergie – met deze mensen en hun ervaringen?

En waar blijft het verhaal waar niet meer over gesproken werd?

Waar blijft verdriet waarvan er geen tranen werden gehuild?

Waar blijft woede die altijd maar onderdruk werd?

Het voorouderlijk besef is nodig als mens om je juist in het hier en nu bewust van jeZELF te kunnen ZIJN…

Voelbaar

Het is mijn ervaring dat dit voelbaar is. In jou. Dat wat je raakt, dat wat door jouw heen wil bewegen mag jij een stem geven.

Soms stappen we tijdens een sessie in het voorouderlijk veld vanuit een opstelling, soms al pratend over jouw voorouders… Vanuit een lichte trance ‘halen’ we het verhaal naar boven. Hierin wordt regressie therapie toegepast om te kunnen ervaren wat nog nodig was te ervaren, een stem te geven wat nog uitgesproken diende te worden…

Keer op keer geven cliënten aan zich na zo’n sessie vrij, lichter of een nieuw mens te voelen. 

Je maakt het verhaal af…en krijgt inzichten over het waarom dat nu precies jij degene bent in het familiesysteem die dit stuk ging dragen. Afronden – heling – op meerdere lagen en voor meerdere generaties.

Opnieuw je rechtmatige plek in kunnen nemen vanuit het bestaansrecht dat je deed aan je voorouders. Vaak wordt het na zo’n sessie makkelijker om gebruik te maken van al die kwaliteiten die ook door jouw systeem lopen, de kennis en kunde van je voorouders waar je dankbaar gebruik van mag maken.

Ook jij hebt een unieke gift voor deze wereld en wordt uitgenodigd dit volop te LEVEN.

Ik werk vanuit een holistische visie. Jouw (zielsbewust)ZIJN, je verbinding, je familiesysteem, maar ook ervaringen vanuit vorig levens kunnen daarin aan de orde komen.

We gaan terug naar de oorsprong van een klacht.

Teruggaan heeft als doel: voelen wat er op dat moment gevoeld mocht worden. Zo kan er alsnog afronding ontstaan. Dat kan op het moment in de sessie ook wel als intens worden ervaren, het ‘herbeleven’, liefdevol neem ik je stap voor stap mee door de ervaring heen. Door het werk dat we doen in de sessie wordt er al snel na afloop opluchting ervaren.

Cliënten ervaren o.a: meer rust, meer ruimte, meer durf, meer energie, meer rust in relatie of gezin, andere omgang met ouders of werkgever…noem maar op.

Ik ben oa opgeleid door Maarten Oversier – een teacher die in het werk van regressie en ‎reïncarnatietherapie‎ verbinding maakt met het voorouderlijk besef. Door deze verbindingen komt er heling tot stand die zich niet alleen beperkt tot de cliënt en bijvoorbeeld zijn/haar kinderen, maar ook diepgaande heling biedt aan de voorgaande generaties.

Data sessies bij Op Hodenpijl

Op de volgende data en tijdstippen is er nog een sessie beschikbaar:

  • 18 januari – graag even een mailtje voor de nog beschikbare tijden.

De kosten voor een sessie bedragen vanaf 2023 175,- euro.