Voorouderlijk werk

Voorouderlijk veld

Het voorouderlijk veld is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Tijdens de intake zal ik dan ook veel vragen stellen over het ‘nest’ waar jij uitkomt.

Wat weet jij van jouw wortels, je roots van je stamboom?

Wij dragen de kwaliteiten maar ook de pijn en wonden van onze voorouders. Er wordt wel gezegd dat wij de patronen van de 7 generaties voor ons dragen en laten onze sporen achter in de 7 generaties na ons.

Verbinding

Ieder mens is verbonden met zijn/haar voorouders. Ook met voorouders die je als niet zo prettig hebt ervaren, waar je nare verhalen over hebt gehoord of waar niet meer over is gesproken na een plotseling overlijden bijvoorbeeld…

Welke effect heeft dit op jou, verbonden in bloedlijnen – levensenergie – met deze mensen en hun ervaringen?

En waar blijft het verhaal waar niet meer over gesproken werd?

Waar blijft verdriet waarvan er geen tranen werden gehuild?

Waar blijft woede die altijd maar onderdruk werd?

Het voorouderlijk besef is nodig als mens om je juist in het hier en nu bewust van jeZELF te kunnen ZIJN…

Voelbaar

Het is mijn ervaring dat dit voelbaar is. In jou. Dat wat je raakt, dat wat door jouw heen wil bewegen mag jij een stem geven. 

Soms stappen we tijdens een sessie in het voorouderlijk veld vanuit een opstelling, soms al pratend over jouw voorouders… Vanuit een afstemming ‘halen’ we het verhaal naar boven. Hierin wordt regressie therapie toegepast om te kunnen ervaren wat nog nodig was te ervaren, een stem te geven wat nog uitgesproken diende te worden…

Keer op keer geven cliënten aan zich na zo’n sessie vrij, lichter of een nieuw mens te voelen. 

Je maakt het verhaal af…en krijgt inzichten over het waarom dat nu precies jij degene bent in het familiesysteem die dit stuk ging dragen. Afronden – heling – op meerdere lagen en voor meerdere generaties.

Opnieuw je rechtmatige plek in kunnen nemen vanuit het bestaansrecht dat je deed aan je voorouders. Vaak wordt het na zo’n sessie makkelijker om gebruik te maken van al die kwaliteiten die ook door jouw systeem lopen, de kennis en kunde van je voorouders waar je dankbaar gebruik van mag maken.

Ook jij hebt een unieke gift voor deze wereld en wordt uitgenodigd dit volop te LEVEN.