Wie zijn wortels kent… groeit!

In verbinding met je voorouders 

Special 26 mei – op Hodenpijl

Hoe is de relatie met je ouders?  En hoe die van jouw ouders met hun ouders? 

Hoe wij verbonden zijn met onze ouders vertelt hoe wij verbonden zijn met het leven. 

Of je wilt of niet, of je ze kent of niet, jouw ouders zijn en blijven je verbinding met het leven. 

Je bent en blijft in verbinding met je voorouders. En hun programma’s. Wanneer het gaat om onafgeronde ervaringen (trauma’s) kan dit overlevingsprogramma’s opleveren als: ‘ ik moet hard blijven werken’, ‘ik mag geen fouten maken’, ‘ het is nooit goed genoeg…’ 

Je kent deze overtuigingen wellicht als je eigen gedachten, maar… wat als de oorsprong van deze gedachten en soms stevige programmering verder terug gaat?  Ontstaan is bij opa die in de oorlog moest werken of dat anders de dood het antwoord was? Dat een fout maken voor oma’s geliefde van toen grote gevolgen gehad heeft waar zij zich nog altijd schuldig over voelt of het overlijden van een broertje van je vader doorwerkt op de verbinding die hij vervolgens aangaat met zijn kinderen waar stiekem het verdriet nog in verstopt zit…

In de dagelijkse praktijk die ik voer zijn dit de verhalen die vaak niet vertelt werden. Echter het onverwerkte verdriet, angst, de schuld, schaamte of schande houden het trauma in stand. Niet alleen voor de voorouder zelf, maar ook in de volgende generaties.  Er niet over praten, doen alsof het niet bestaat of de banden met je familieleden verbreken zorgen helaas niet voor ongedaan maken van de impact van deze overtuigingen op de volgende generaties. Pas wanneer iemand het ware verhaal naar boven haalt, herbeleving van de gebeurtenis met zoveel impact doorgaat, ontstaat er verlichting voor diegene zelf en de betrokken voorouder. 

Hoe dit precies werkt, welke natuurwetten daarmee verbonden zijn, vertel ik je graag. Ook deel ik wat basisprincipes over het medicijnwiel.  Deze dag laat je graag ervaren.  Daarnaast is er ruimte om te werken vanuit een aantal persoonlijke en concrete vragen. Dit alles in de luxe verzorging (incl. koffie/thee/ vitaal water/ biologische lunch) van de sfeervolle locatie op Hodenpijl. 

Deze dag kan je o.a. waardevolle inzichten opleveren op jezelf en de voorouders. Dit kan er voor zorgen dat je meer ruimte in jezelf ervaart, je daadwerkelijke plek in je familiesysteem (opnieuw) in kan nemen, afronden van oude energie waardoor levensenergie opnieuw kan stromen ook voor jou. 

De investering voor deze dag is 175,- incl. btw en geheel verzorgd.  Van 9.30 tot 16.30 u 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen.

Wanneer je een bevestiging ontvangt en de betaling is voldaan is je inschrijving bevestigd.