Zomertijd!

Zomertijd!

 

Voor veel mensen ook vakantietijd en/of in ieder geval de tijd om ruimte te nemen en het wat rustiger aan te doen. Even weg van het allerdaagse.

Komkommertijd… maar dat betekent niet persé niets doen.

Want juist ook die komkommertijd is o zo belangrijk!

Vanuit de natuur gezien, en ook duidelijk te zien in het medicijnwiel is de zomerperiode een tijd van navoelen, zijn, de balans opmaken vanuit het werk dat eerder is geleverd. Hoe is dat geweest voor mij? Wat kan ik er van oogsten? Wat heeft het mij op verschillende vlakken gebracht?

Zo merk ik bijvoorbeeld dat ik nog altijd met veel plezier de 1 op 1 sessies doe, maar tegelijkertijd ook tegen de beperkingen aanloop. Je kunt immers ‘’maar’’ 1 iemand tegelijkertijd van dienst zijn en de vraag is op dit moment best groot.

Dat laatste vind ik overigens een fantastisch gegeven. Veel mensen openen zich, openen het veld en voelen dat zij ‘’iets’’ op te ruimen hebben wat al tijden sluimert…. in zichzelf én het familiesysteem.

En hoe mooi wordt leven wanneer je oude, niet stromende energie weer stromend kunt maken?

Karma aankijken en daar aangaan wat het nodig heeft zodat het wiel weer in beweging kan komen? Dit levert krachtige levensenergie op! Voor jezelf, maar ook de generaties voor je na jou…

Groepswerk

Daarom is het ook zo tof om te ervaren wat er gebeurt wanneer er een groep mensen samenkomt. Met allemaal het doel hun eigen wortels en karmische belasting te ont-dekken en vrij te maken in vruchtbare levensenergie. Het werken in een groep biedt herkenning (erkenning), spiegeling en delen; wat het helingsproces nog krachtiger maakt en vaak ook sneller in beweging brengt. We kunnen zó ontzettend veel van en met elkaar leren!

Besluit en vooruitblik

29 juni gaf ik de eerste keer een volle dag: ‘‘wie zijn wortels kent GROEIT’‘ bij Op Hodenpijl. Een indrukwekkende groep van 12 mensen dook zijn/haar wortels in. Dit was zo’n succes, dat ik heb besloten deze dag in het najaar weer aan te bieden. Namelijk op 1 november. Ook dit keer zal er plaats zijn voor 12 deelnemers.

Meer informatie lees je hier.

 

Daarnaast gaat er eind augustus de 4×4 van start. Dit zijn vier intensieve ochtenden met een groepje van vier deelnemers. In deze ochtenden kom je als deelnemer allemaal een keer aan de beurt voor een 1 op 1 sessie én is er tijd en ruimte om teachings over het voorouderlijk werk/ medicijnwiel/ holistische zienswijze te delen met elkaar.

Voor de 4×4 is er nog één plekje te vullen!  Zie hier de informatie.

De komende weken geniet ik nog even van vakantie en blijf nog lekker even navoelen 😉 Maarrr je begrijpt misschien dat ik ook alweer uitkijk naar de prachtige reizen die ik met jullie mag gaan maken. In het bijzonder dan toch ook het groepswerk dat meer en meer plaats mag krijgen in ‘’mijn’’ werk.

 

Ik wens je een prachtige zomer en wellicht tot snel!