Smeltwater

Vandaag werden er weer een hoop tranen gelaten tijdens een sessie. ‘’Het ging vanzelf..’’ zo vertelde ze..

Tranen die komen wanneer het diepste verhaal in de voorouder aangeraakt wordt, alsnog gezien, gevoeld, erkend.. Voorbij de schuld, schaamte of schande.

Als een ijsblokje

Geblokkeerde energie ontstaat door vastgezette, niet eerder geuitte emoties. Zie het als een blok ijs in stromend water. Wanneer het ijs wordt aangeraakt en verwarmd, kan het smelten. Weer één worden met het geheel en hierdoor krachtige stromen. Zo is het ook met jouwlevensenergie.

Zelfs wanneer het gaat om vastgezette energie van je voorouders. In energetische en fysieke vorm is dit overdraagbaar. Het komt naar de oppervlakte dat het graag gezien wordt. Van nature blijft pure levensenergie er naar verlangen vrij te stromen. Het kent geen tijd. Er is ons geleerd dat dood, dood is en weg is weg. Maar de blokkade en de daaraan vastgebonden programma’s blijven actief.

Door de aanraking. Verbinding, ontstaat het smelten. De ziel, het medicijn van je voorouders kan weer vrij en rijkelijk stromen. En dat merk je, in jouw levensenergie. In het hier en nu.